Македонија „Важно е! Од тебе зависат промените“

ВМРО-ДПМНЕ утре организира настан- „Важно е! Платформа за иднина“

Настанот е поделен на две дебати посветени на локалниот економски развој и на економските принципи.

ВМРО-ДПМНЕ утре организира настан- „Важно е! Платформа за иднина“

Утре 26.11.2023 година (недела) во 12:00 часот, во DoubleTree by Hilton Скопје, сала (Дајмонд), во рамки на кампањата „Важно е! Од тебе зависат промените“ ВМРО-ДПМНЕ организира настан насловен „Важно е! Платформа за иднина“.

Настанот е поделен на две дебати посветени на локалниот економски развој и на економските принципи.

Учесници во првата дебата, Локален економски развој се:

· Орце Ѓорѓиевски, градоначалник на Кисела Вода,

· Бобан Стефковски, градоначалник на Гази Баба,

· Тимчо Муцунски, градоначалник на Аеродром и потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ,

· Дарко Костовски, градоначалник на Бутел,

· Борче Митевски, градоначалник на Петровец,

· Александар Георгиевски, градоначалник на Илинден,

· Стефче Трпковски, градоначалник на Сопиште.

Учесници во втората дебата, Економски принципи се:

· Христијан Мицкоски, претседател на ВМРО-ДПМНЕ,

· Гордана Димитриеска Кочоска, потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ,

· Маја Кадиевска Војновиќ, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ,

· Трајко Славески, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ.

· Бојан Стојаноски, пратеник,

· Анастасија Илиеска, член на Комисија за финансии и буџет на ВМРО-ДПМНЕ.

Модератори на дебатите ќе бидат Марија Митева, портпарол и член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ, Наум Стоилковски, портпарол на ВМРО-ДПМНЕ, Бојан Никовски и Драгана Бојковска.

Пренос на настанот ќе се врши на официјалниот youtube канал на ВМРО-ДПМНЕ и facebook профилот на Христијан Мицкоски.

Го покануваме вашиот медиум да го проследи настанот

ВАЖНО Е! ПЛАТФОРМА ЗА ИДНИНА

На Македонија и се потребни промени и подобра иднина, посветеност и стручност за равој!

Најнови вести од Македонија

To top