Македонија

ВМРО-ДПМНЕ ДО ОВОЈ МОМЕНТ 217 ИЛЈАДИ ГЛАСА, СДСМ САМО 73 ИЛЈАДИ ГЛАСА!

Од преброени 56,05% од обработените избирачи, ВМРО-ДПМНЕ има освоено над 217.533 гласови.

ВМРО-ДПМНЕ ДО ОВОЈ МОМЕНТ 217 ИЛЈАДИ ГЛАСА, СДСМ САМО 73 ИЛЈАДИ ГЛАСА!

Огромна предност на ВМРО-ДПМНЕ покажуваат досега преброените гласачки ливчиња.

Од преброени 39,62% од обработените избирачи, ВМРО-ДПМНЕ има освоено над 217.533гласови.

Од овие преброени, СДСМ има 73.922  гласови.

Најнови вести од Македонија

To top