Македонија избори 2024

Сајкоски: Силна поддршка од драги пријатели

Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ, Ѓорѓија Сајкоски на кафе дружба со поранешниот пратешниот пратеник од редовите на ВМРО-ДПНЕ Илија Димовски, поранешниот охридски градоначалник НИкола Бакрачевски, како и поренешниот претседател на Совет Атанаско Михаилов.

Сајкоски: Силна поддршка од драги пријатели

За средбата и подршката Сајкоски објави на социјалната мрежа на Фејсбук.

Силна поддршка од драги пријатели!!!, пишува кратко во својата објава Сајкоски.

Најнови вести од Македонија

To top