Македонија

Пренасочен е товарниот сообраќај на патот Скопје – Блаце, кај бензинска пумпа „Дизел“

Пренасочен е товарниот сообраќај на патот Скопје – Блаце, кај бензинска пумпа „Дизел“

Од 13:00 часот е пренасочен товарниот сообраќај на магистрален пат Скопје – Блаце, кај бензинска пумпа „Дизел“.

Како што соопштија од АМСМ, пренасочувањето е поради технички проблем со системот од косовската страна.

Најнови вести од Македонија

To top