Македонија

ПРАШАЈ, ИНФОРМИРАЈ СЕ, ДОЗНАЈ: Отворениденови на централната комисија за труд и социјална политика на ВМРО-ДПМНЕ

Отворени денови на Централната комисија за труд и социјална политика на ВМРО-ДПМНЕ, од понеделник до петок од 17 до 19 часот.

ПРАШАЈ, ИНФОРМИРАЈ СЕ, ДОЗНАЈ: Отворениденови на централната комисија за труд и социјална политика на ВМРО-ДПМНЕ

Од понеделник до петок, од 17 до 19 часот во просториите на Градскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ на улица „Македонија“, Централната комисија за труди социјална политика на ВМРО-ДПМНЕ ќе има отворени денови каде што граѓаните ќе можат да се информираат за програмата и идеите на партијата за во иднина.

Граѓаните ќе имаат можност да разговараат со д-р Лазар Јовевски, како и со други експерти од областа.

Најнови вести од Македонија

To top