Македонија во двата правци

Поради сообраќајка затворен за сообраќај патот Градско – Прилеп

Поради сообраќајка затворен за сообраќај патот Градско – Прилеп

АМСМ информира дека од 20:20 часот поради сообраќајна несреќа, патот Градско – Прилеп, поточно од мотел Дреново кон Плетвар е затворен за сообраќај во двата правци.

Според првичните информации, од патот излетано е товарно возило.

Повеќе детали за сообраќајката очекуваме подоцна.

To top