Македонија ДИК

Пендаровски жестоко поразен од народот: Силјановска Давкова со над 480.000 гласови

Гордана Силјановска Давкова до сега има освоено 481.217 гласови.

Пендаровски жестоко поразен од народот: Силјановска Давкова со над 480.000 гласови

До овој момент се преброени гласовите на 87,03% од избирачите. Резултатите говорат дека актуелниот претседател Стево Пендаровски е жестоко поразен од народот.

Гордана Силјановска Давкова до сега има освоено 481.217 гласови.

За Стево Пендаровски гласале 216.902 гласови.

 

Најнови вести од Македонија

To top