Македонија АМСМ

Нормализиран сообраќајот кон граничниот премин Долно Блаце

Товарниот сообраќај кон граничниот премин Долно Блаце денеска од 14:40 часот беше пренасочуван поради технички проблеми.

Нормализиран сообраќајот кон граничниот премин Долно Блаце

Сoобраќајот кон граничниот премин Долно Блаце од 18:25 часот се одвива нормално, соопшти АМСМ.

Товарниот сообраќај кон граничниот премин Долно Блаце денеска од 14:40 часот беше пренасочуван поради технички проблеми.

To top