Македонија по повод трагедијата

МНТ ги откажа претставите вечер и утревечер

Откажана е вечерашната претстава „Кец на десетка“ и утрешната „Животот е прекрасен“.

МНТ ги откажа претставите вечер и утревечер

Македонскиот народен театар ги откажува претставите кои се на репертоарот вечер и утревечер поради убиствата на 14-годишната Вања Ѓорчевска и 74-годишниот Панче Жежоски.

Откажана е вечерашната претстава „Кец на десетка“ и утрешната „Животот е прекрасен“.

-Поради настанот коj длабоко ја потресе целата јавност, Македонскиот народен театар сочувствува со семејствата на починатите и ги откажува изведбите на претставите, соопшти МНТ.

Најнови вести од Македонија

To top