Македонија Македонија повторно горда

Мисајловски во Куманово, Ковачки во Илинден, Стојаноска во Јегуновце и Сајкоски во Битола

Мисајловски во Куманово, Ковачки во Илинден, Стојаноска во Јегуновце и Сајкоски во Битола

По повод претседателската кампања „Македонија повторно горда“ денеска ќе бидат дадени следните изјави за медиуми:

-Владо Мисајловски во 12:00 часот кај шеталиштето на Кејот, општина Куманово;
-Драган Ковачки во 10:00 часот пред Дом на културата општина Илинден;
-Дафина Стојаноска во 12:00 часот пред општина Јегуновце;
-Ѓорѓија Сајкоски во 11:30 часот пред Спортски комплекс, општина Битола.

Најнови вести од Македонија

To top