Македонија Митинзи

„Македонија повторно твоја“ денеска со митинзи во општините Лозово, Карбинци, Пробиштип и Штип

„Македонија повторно твоја“ денеска со митинзи во општините Лозово, Карбинци, Пробиштип и Штип

По повод парламентарната кампања „Македонија повторно твоја! Промените во твои раце“ денеска ќе бидат одржани следните митинзи:

• Во Општина Лозово во 16:30 часот во центарот на Лозово (кај старата општинска зграда);
• Во Општина Карбинци во 17:30 часот на плоштадот во с. Таринци;
• Во Општина Пробиштип во 18:30 часот на Секундарниот плоштад (кај Гимназија);
• Во Општина Штип во 20:30 часот на Градски плоштад „Слобода“.

Најнови вести од Македонија

To top