Македонија

„Додека министерот за здравство Демири пушташе во употреба лапароскоп на Клиникатанза детска хирургија, ова е сликата на три метри од таму“

„Додека министерот за здравство Демири пушташе во употреба лапароскоп на Клиникатанза детска хирургија, ова е сликата на три метри од таму“

Комисијата за здравство на ВМРО-ДПМНЕ, преку статус на Фејсбук пишуваат дека три метри од хирушката сала на детската хирургија каде пушташе во употреба лапароскоп министерот за здравство се наоѓа вистински хаос.

„Додека министерот за здравство Демири пушташе во употреба лапароскоп на Клиникатанза детска хирургија.

Ова се слики на 3 метри од👇хируршката сала на детска хирургија!“, стои во нивниот статус на Фејсбук.

Најнови вести од Македонија

To top