Македонија сдсм

Деспотовски: Начинот на кој беше поставен Ковачевски во 2021 не треба да ни се повтори

Кандидатот за претседател на СДСМ, Јован Деспотовски денеска во емисијата „Daily Click“ на ТВ21 истакна дека начинот на кој во 2021 година бил поставен Димитар Ковачевски за лидер на СДСМ, не треба да се повтори.

Деспотовски: Начинот на кој беше поставен Ковачевски во 2021 не треба да ни се повтори

Кандидатот за претседател на СДСМ, Јован Деспотовски денеска во емисијата „Daily Click“ на ТВ21 истакна дека начинот на кој во 2021 година бил поставен Димитар Ковачевски за лидер на СДСМ, не треба да се повтори.

„Начинот на кој што се случи поставувањето на Димитар Ковачевски во 2021 година, не треба да се повтори и сега. Против тоа ќе се борам и се борам… Малтене го зема за рака и го седна“, вели Деспотовски.

To top