Македонија

БРОЈКИТЕ СЕ МЕНУВААТ ОД МИНУТА ВО МИНУТА: ВМРО-ДПМНЕ сега со 59 пратеници во собранието, ДУИ со повеќе од СДСМ!

БРОЈКИТЕ СЕ МЕНУВААТ ОД МИНУТА ВО МИНУТА: ВМРО-ДПМНЕ сега со 59 пратеници во собранието, ДУИ со повеќе од СДСМ!

Бројките се менуваат од минута во минута, а според најновите резултати ова се пратеничките мандати во македонското собрание.

ВМРО-ДПМНЕ:59

СДСМ:18

ДУИ:19

ВРЕДИ:13

ЗНАМ:5

ЛЕВИЦА:6

Најнови вести од Македонија

To top