Македонија дека е разрешен потврдува и партијата дом

Блажевски: Јаневски е разрешен од директорската позиција, а не дека сам си понел оставка!

Саемскиот директор за туризам е “разрешен”, но како и за сѐ останато излажа дека не е сменет, туку наводно сам си дал оставка. Ова не е точно, разрешен е за што потврдува и претседателката на неговата партија, а зошто разрешуваат некого на 6 месеци пред промена на власт, проценете сами, пишува на социјалната мрежа на Фејсбук Слободан Блажевски од ВМРО-ДПМНЕ.

Блажевски: Јаневски е разрешен од директорската позиција, а не дека сам си понел оставка!

Неколку пати избега од јавен ТВ дуел каде што се плашеше да ги соочиме аргументите за сите сомнителни работења во Агенцијата за Промоција и Подршка на туризмот, како и сите криминалии што се направени во изминативе 6 години директорување. Секој кој мисли дека ќе избега од одговорност сега, верувајте народот нема да дозволи да се бега од одговорност после 8-ми Мај кога Владата и Туризмот ќе претрпат сериозни реформи и конечно ќе се постават здрави темели на функционирање.

ПС Има еден факт – ВМРО кога ја предводи власта туризмот цвета, СДСМ кога ја предводи, криминалот во туризмот цвета, пишува Блажевски во својата објава.

Најнови вести од Македонија

To top