Хроника Полициски билтен

Жена и двајца мажи каснати од кучиња скитници во Скопје

На 17.04.2024 во 15:45 часот во Полициската станица Драчево, А.Н.(52) од Скопје пријавил дека на ул.„Јустинијан Први“ во Скопје бил каснат од куче скитник. 

Жена и двајца мажи каснати од кучиња скитници во Скопје

На 17.04.2024 во 20:45 часот во Полициската станица Аеродром, К.И.(48) од Скопје пријавила дека на ул.„Владимир Комаров“ во Скопје била касната од куче скитник.

На 17.04.2024 околу 14:20 часот во Полициската станица Карпош, Б.Р.(54) од Скопје пријавил дека во Градскиот парк во Скопје бил каснат од куче скитник.

На  17.04.2024 во 15:45 часот во Полициската станица Драчево, А.Н.(52) од Скопје пријавил дека на ул.„Јустинијан Први“ во Скопје бил каснат од куче скитник.

 

To top