Хроника Скопје

Тројца мажи каснати од кучиња скитници

На 22.02.2024 во 20:25 часот во Полициската станица Аеродром, Д.К.(50) од Скопје пријавил дека на бул.„Кузман Јосифоски Питу“ во Скопје бил каснат од куче скитник.

Тројца мажи каснати од кучиња скитници

Денеска (23.02.2024) во 00:30 часот во Полициското одделение Петровец, З.А.(44) од Скопје пријавила дека во близина на Меѓународен аеродром Скопје бил каснат од куче скитник.

На 22.02.2024 во 20:25 часот во Полициската станица Аеродром, Д.К.(50) од Скопје пријавил дека на бул.„Кузман Јосифоски Питу“ во Скопје бил каснат од куче скитник.

На 22.02.2024 во 13:30 часот во Полициската станица Аеродром, Р.М.(78) од Скопје пријавил дека на ул.„Владимир Комаров“ во Скопје бил каснат од куче скитник.

To top