Хроника Полициски билтен

Три лица каснати од кучиња скитници

На 21.02.2024 во 23:30 часот во Полициската станица Кисела Вода, А.М.Н.(21) од Скопје пријавила дека на ул.„69“ во Скопје била касната од куче скитник.

Три лица каснати од кучиња скитници

На 21.02.2024 во 14:00 часот во Полициската станица Карпош, Т.Ѓ.(71) од Скопје пријавил дека во Градски парк во Скопје бил каснат од куче скитник.

На 21.02.2024 во 23:30 часот во Полициската станица Кисела Вода, А.М.Н.(21) од Скопје пријавила дека на ул.„69“ во Скопје била касната од куче скитник.

На 21.02.2024 во 15:35 часот во СВР Куманово, М.В.(41) од Куманово пријавила дека на улицата „Драган Стопаревиќ“ во Куманово била касната од куче скитник.

To top