Хроника Пријавиле во полиција

Три лица каснати од кучиња скитници

На 15.02.2024 во 14:10 часот во Полициската станица Велес, В.Г.(20) од Велес пријавила дека на улица „Стеван Бобев“ во Велес била касната од куче скитник.

Три лица каснати од кучиња скитници

На 15.02.2024 во 11:30 часот во Полициската станица Гази Баба, Р.Д. (57) од Скопје пријавил дека на ул.„Трифун Хаџи Јанев“ во Скопје бил каснат од куче скитник.

На 15.02.2024 во 14:10 часот во Полициската станица Велес, В.Г.(20) од Велес пријавила дека на улица „Стеван Бобев“ во Велес била касната од куче скитник.

На 15.02.2024 во 17:30 часот во Полициската станица Велес, Д.Ѓ.(23) од Велес пријавил дека на улица „Никола Карев“ во Велес бил каснат од куче скитник.

To top