Хроника Пријавиле во полиција

Три лица каснати од кучиња скитници

На 14.02.2024 во 14:30 часот во Полициската станица Бит Пазар, К.Л.(38) од Скопје пријавила дека на ул. „Дервиш Хима“ во Скопје била касната од куче скитник.

Три лица каснати од кучиња скитници

На 14.02.2024 во 11:30 часот во Полициската станица Аеродром, З.И.(62) од Скопје пријавил дека на ул.„Божин Николов-Силни“ во Скопје бил каснат од куче скитник.

На 14.02.2024 во 14:30 часот во Полициската станица Бит Пазар, К.Л.(38) од Скопје пријавила дека на ул. „Дервиш Хима“ во Скопје била касната од куче скитник.

На 14.02.2024 во 13:25 часот во Полициската станица Гази Баба, В.К.(25) од с.Чучер Сандево, скопско, пријавила дека на ул.„Методија Андонов Ченто“ во Скопје била касната од куче скитник.

To top