Хроника Пријавиле во полиција

Три лица каснати од кучиња скитници

На 28.03.2024 во 00:45 часот во СВР Битола, Е.Ц.(53) од Битола пријавила дека на ул.„Широк сокак” во Битола била касната од куче скитник.

Три лица каснати од кучиња скитници

На 27.03.2024 во 15:40 часот во ОВР Кавадарци, Г.Г.(49) од село Дреново, кавадаречко, пријавил дека во село Фариш, кавадаречко, бил каснат од куче скитник.

На 28.03.2024 во 00:45 часот во СВР Битола, Е.Ц.(53) од Битола пријавила дека на ул.„Широк сокак” во Битола била касната од куче скитник.

На 27.03.2024 во 21:40 часот во СВР Тетово, 47-годишниот тетовец С.С. пријавил дека на улица „Љубо Божиновски-Пиш“ во Тетово, неговата ќерка била касната од куче скитник.

To top