Хроника Пријавиле во полиција

Три лица каснати од кучиња скитници

На 03.03.2024 во 10:15 часот во СВР Куманово, В.П.(77) од Куманово пријавила дека на улица „Прозорска“ била касната од куче скитник. 

Три лица каснати од кучиња скитници

На 03.03.2024 во 17:50 часот во Полициската станица Аеродром, Ј.Д.(61) од Скопје пријавила дека на бул.„АСНОМ“ во Скопје била касната од куче скитник.

На 03.03.2024 во 14:00 часот во СВР Битола, А.Т.(42) од Битола пријавила дека на ул.„Глигор Прличев” била касната од куче скитник.

На 03.03.2024 во 10:15 часот во СВР Куманово, В.П.(77) од Куманово пријавила дека на улица „Прозорска“ била касната од куче скитник.

To top