Хроника Пријавиле во полиција

Тинејџерка и две жени каснати од кучиња скитници

На 19.02.2024 во 10:40 часот во Полициската станица Аеродром, М.И.(19) од Прилеп пријавила дека на ул.„Владимир Комаров“ во Скопје била касната од куче скитник.

Тинејџерка и две жени каснати од кучиња скитници

На 19.02.2024 во 18:15 часот во Полициската станица Бит Пазар, К.Г.(36) од Скопје пријавила дека на ул.„Крсте Асенов“ во Скопје била касната од куче скитник.

На 19.02.2024 во 19:40 часот во Полициската станица Кисела Вода, А.С.(43) од Скопје пријавила дека на ул.„Марко Орешковиќ“ во Скопје била касната од куче скитник.

На 19.02.2024 во 10:40 часот во Полициската станица Аеродром, М.И.(19) од Прилеп пријавила дека на ул.„Владимир Комаров“ во Скопје била касната од куче скитник.

To top