Хроника Во аптека

Неуспешен обид за кражба во Аеродром

Се преземаат мерки за расчистување на случајот.       

Неуспешен обид за кражба во Аеродром

На 12.12.2023 во 18:44 часот во СВР Скопје било пријавено дека во аптека на подрачјето на Аеродром едно лице со закана се обидело да одземе пари од вработените, но не успеало.

Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

To top