Хроника МВР

Мажи од Скопје и Куманово каснати од кучиња скитници

На 11.03.2024 во 12:30 часот во СВР Куманово, А.И.(57) од Куманово пријавил дека на улицата „Јоско Илиевски“ во Куманово  бил каснат од куче скитник. 

Мажи од Скопје и Куманово каснати од кучиња скитници

На 11.03.2024 во 20:00 часот во Полициската станица Чаир, К.Т.(61) од Скопје пријавил дека на ул.„Марко Крале“ во Скопје бил каснат од куче скитник.

На 11.03.2024 во 12:30 часот во СВР Куманово, А.И.(57) од Куманово пријавил дека на улицата „Јоско Илиевски“ во Куманово  бил каснат од куче скитник.

To top