Хроника Билтен

Малолетничка и жена каснати од кучиња скитници

П.Ш.(50) од селото Другово, пријави дека неговата малолетна ќерка на локален пат во селото била касната од куче скитник.

Малолетничка и жена каснати од кучиња скитници

На 04.05.2024 година во 16:40 часот во ОВР Кичево, Ш.Х.(56) од кичевското село Туин пријави дека во истото село била касната од куче скитник.

Истиот ден, П.Ш.(50) од селото Другово, пријави дека неговата малолетна ќерка на локален пат во селото била касната од куче скитник.

To top