Хроника Кучиња скитници

Луѓе каснати од кучиња скитници во Аеродром, Чаир и Прилеп

Луѓе каснати од кучиња скитници во Аеродром, Чаир и Прилеп

На 12.11.2023 во 17:00 часот во Полициската станица Аеродром, С.Ј.(53) од Скопје пријавил дека на бул.„Јане Сандански“ бил каснат од куче скитник.

На 12.11.2023 во 17:55 часот во Полициската станица Чаир, М.К.(40) од Скопје пријавил дека на ул.„Натаниел Кучевишки“ бил каснат од куче скитник.

На 12.11.2023 во 16:40 часот во ОВР Прилеп, Ж.Д.(57) од Прилеп пријавила дека на ул. „Димо Наредникот“ била касната од куче скитник.

To top