Хроника Пријавиле во полиција

Четири лица каснати од кучиња скитници

На 04.03.2024 во 22:00 часот во СВР Битола, З.Ѓ.(59) од Битола пријавил дека во близина на комплекс Безистен бил каснат од куче скитник.

Четири лица каснати од кучиња скитници

На 04.03.2024 во 16:10 часот во Полициската станица Бит Пазар, Ј.Р.(19) од Скопје пријавил дека на ул.„Христијан Тодоровски Карпош“ во Скопје бил каснат од куче скитник.

На 04.03.2024 во 20:30 часот во Полициската станица Аеродром, Х.Д.(25) од Скопје пријавила дека на ул.„Гаврил Радомир“ во Скопје била касната од куче скитник.

На 04.03.2024 во 21:25 часот во Полициската станица Карпош, А.А.(44) од Скопје пријавил дека во населбата Момин Поток во Скопје бил каснат од куче скитник.

На 04.03.2024 во 22:00 часот во СВР Битола, З.Ѓ.(59) од Битола пријавил дека во близина на комплекс Безистен бил каснат од куче скитник.

To top