Хроника се оддалечила од домот

22-годишната девојка од Скопје по која се трагаше, вратена дома

На 09.12.2023 во попладневните часови во Полициска станица Карпош, Д.М.(53) пријави дека неговата ќерка Т.М.(22) е вратена во домот.

22-годишната девојка од Скопје по која се трагаше, вратена дома

За неа во 04.30 часот тој пријави дека се оддалечила од домот, по што полициски службеници преземаа активности за нејзино пронаоѓање.

Поврзани теми

To top