Економија Курсна листа на НБРСМ

Колку чини еврото денес?

Според курсната листа на НБРСМ средниот курс на еврото денеска изнесува 61.4930 денари, а на американскиот долар 57.0913 денари. Средниот курс на британската фунта изнесува 71.7120 денари.

Колку чини еврото денес?

Според курсната листа на НБРСМ средниот курс на еврото денеска изнесува 61.4930 денари, а на американскиот долар 57.0913 денари. Средниот курс на британската фунта изнесува 71.7120 денари.

Printscreen / НБРСМ
To top