зоолошка градина

Пронајдени се 48 резултати на тема „зоолошка градина“
Скопје

Од викендов казни за несовесните посетители на ЗОО Скопје: Забрането е хранење на животни, децата треба да бидат под надзор…

Инспектори и комунални редари ќе ги казнуваат несовесните посетители на скопската зоолошка градина. Во сабота и недела, службите на...