зоо скопје

Пронајдени се 77 резултати на тема „зоо скопје“
Скопје

Кутиите се поставени пред Зоолошка градина: Оставајте ги вашите предлози за имиња за лавчињата до крајот на неделава

Кутиите каде што може да ги оставите вашите предлози за имиња за трите лавчиња ќе бидат пред влезот на зоолошката до крајот на оваа недела....
Скопје

Запуштената локација прераснува во посакувана дестинација: ЗОО Скопје ќе ја направи Ботаничката градина прекрасно катче за деца и возрасни (КУРИР ГАЛЕРИЈА)

Скопската зоолошка градина добива уште помодерен лик. Деновиве имавме низа објави за неколку новороденчиња меѓу животните, а сега вниманието...
Скопје

Најслаткото нешто кое ќе го видите денес: Еве како изгледаат бебињата лавчиња во скопската зоолошка градина (ФОТО)

Пред нецел месец, во скопската зоолошка градина се родија бебиња лавчиња. Тие малку пораснаа и ќе бидат вистинска радост за посетителите. „На...