зонско паркирање

Пронајдени се 11 резултати на тема „зонско паркирање“
Вести

СЕ ВОВЕДУВА ЗОНСКО ПАРКИРАЊЕ ВО ВЕЛЕС – граѓаните револтирани од градоначалникот Коцевски, „ние знаеме за кого НЕ ТРЕБА да гласаме“

Вчера започна да се монтираат табли за зонско паркирање во Велес. Според најавите на градските власти до крајот на летото ќе започне...