зима

Пронајдени се 40 резултати на тема „зима“
Живот и стил

Доколку сакате да ја поминете зимата без настинки ова мора да го прочитате и практикувате од овој момент

Има многу начини како да го подобрите имунитетот, но дали сите се ефикасни? Издвоивме пет начини кои ги препорачуваат и лекарите. Користете...
Вести

Ваква зима во Европа немала со години- метеоролозите по долгорочната прогноза убедени се дека доаѓа карантинот во Европа и Балканот

Светски познатата метеоролошка служба „Акуветер“ (AccuWeather) објави голема сезонска прогноза за Европа. Веднаш на почетокот на прогнозата,...