земјоделско земјиште

Пронајдени се 4 резултати на тема „земјоделско земјиште“
Вести

Новиот закон за распродажба на земјоделско земјиште се носи за олигарсите и странци со сомнителни пари да ја грабаат Македонија

Предложениот нацрт закон за распродажба на земјоделското земјиште не е за земјоделците да се стекнат со земја, туку приватизација 2.0....