земји

Пронајдени се 34 резултати на тема „земји“
Вести

ЗВУЧИ НЕВЕРОЈАТНО НО Е ВИСТИНИТО: Постојат земји кои официјално немаат ниту еден случај на коронавирусот- живеат во изолација, една е рекордер во вакцинација

Коронавирусот владее со планетата речиси две години. И додека некои земји бележат рекорди во бројот на заразени и починати, некои ги...
Вести

Дебелината значително ја зголемува смртноста од Ковид-19, 2,2 милиони од 2,5 милиони смртни случаи се случиле во земји со висок број дебели луѓе

Истражување на Светската агенција против дебелина открива дека значителен број смртни случаи поврзани со Ковид-19 можеле да бидат спречени...