Здравко Трајанов

Пронајдени се 11 резултати на тема „Здравко Трајанов“
Вести

Трајанов: Во законот нема одредба што ќе се случи, односно кој ќе сноси одговорност доколку навреме не се исплатат субвенциите на земјоделците

Пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ Здравко Трајанов, на денешната собраниска седница се осврна на состојбата во земјоделието која, како што вели...
Вести

Трајанов: На повидок е криминал од страна на власта, 25% е нададено на цената за да некој прави бизнис со поставување на фотоволтаици

„Одма на почетокот да расчистиме што е проблемот во овој предлог на закон, проблемот се пет милиони евра кој некој сака да ги украде,...
Вести

Трајанов: Благодарение на ВМРО-ДПМНЕ, во 2022 година ќе се обезбедат 4 милиони евра за директно интервенирање во услови на пазарни пореметувања

Една од главните одлики и карактеристики на неработниците и неспособните е китењето со туѓи перја. Токму ова старо народно правило...
Вести

Трајанов: Власта нема стратегија, нов бран на ковид-19 наесен би влијаел дополнително на и така лошата економска сосотојба во државата

На денешната седница со Собранието на Република Македонија пратеникот од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Здравко Трајанов истакна дека Владата...
Вести

Трајанов до СДСМ: Кој ќе одговара за погрешно внесените податоци во пописот, одбивте читач на отпечатоци на прст, а тоа докажува дека не сакате реален попис во Македонија

„Пред нас е предлог на законот за попис на населението, домаќинствата и становите во Република Македонија 2021 година, а според ДЗС пописот...