загаденост

Пронајдени се 9 резултати на тема „загаденост“
Вести

Грејната сезона е на самиот почеток а загаденоста веќе неколку пати го минува дозволениот праг на штетни честички во воздухот

Институциите само на хартија се залагаат за спроведување на 39те прифатени  мерки за намалување на загадувањето. Нема информација колку...