време

Пронајдени се 112 резултати на тема „време“
Живот и стил

Промената на времето влијае на здравјето: Од главоболки до срцев удар – посветете внимание на ОВИЕ СИМПТОМИ

Времето значително се промени во последниов период. Има се повеќе и повеќе нагли временски промени, кога температурите се намалуваат...
Живот и стил

Промената на времето ви создава ГЛАВОБОЛКА? Ако сте МЕТЕРЕОПАТ, овие 6 совети можат да ви ги намалат симптомите

Метереопатите се луѓе кои чувствуваат силна главоболка кога има нагли промени на времето. Промената на влажноста на воздухот доведува...
Вести

ОД УТРЕ ЛЕТНО СМЕТАЊЕ НА ВРЕМЕТО, СТРЕЛКИТЕ ОД 2 ГИ ПОМЕСТУВАМЕ НА 3 ЧАСОТ: Идејата на ЕУ за укинување на поместувањето на стрелките најверојатно не успеа

Летното сметање на времето започнува ноќва кон недела на 27 март во два часот со поместување за еден час нанапред. Времето во два часот...