вработувања

Пронајдени се 49 резултати на тема „вработувања“
Вести

Арсовски: Дали во општина Ѓорче Петров, градоначалникот Наумовски повторно ќе вработува само партиски активисти и послушници на СДСМ?

СДСМ е политичка партија која ги користи последните моменти од својата власт за изигрување на законите и за згрижување на своите партиски...
Вести

„Оставка од што се мора, не е исто што и оставка од морал“: Граѓаните со критика за начинот на кој СДСМ се “пере“ од непотизам

„Драги деца, мајки, татковци, роднини и мили комшии, не давајте вие ОТКАЗ, туку ТИЕ кои издејствувале да ве вработат“! Ова е само еден...