вработени

Пронајдени се 45 резултати на тема „вработени“
Вести

Хронично болните и родителите на мали деца мора да се вратат на работа, престанува да важи продолженото породилно отсуство

Владата на Република Македонија на денешната 4-та седница ги разгледа и усвои заклучоците на Главниот координативен кризен штаб донесувајќи...
Економија

Вработените во Пошта загрижени од состојбата по пропаѓањето на Еуростандард: Бараат итна средба со премиерот

Синдикатот на Пошта на Македонија изразува загриженост од состојбата во работењето на комапнијата, особено по прекинот на работењето...
Вести

СДК: Додека сите чекаат план за онлај настава, директорот и вработените на бирото за развој на образованието отишле на колективен одмор

Над 200 вработени во Бирото за развој на образованието и директорот си отишле на колективен годишен одмор без да ја изработат програмата...
Вести

ВМРО – ДПМНЕ: Власта на СДСМ воопшто не се грижи за здравјето на учениците, наставниците и вработените во образованието

Власта на СДСМ воопшто не се грижи за здравјето на учениците, наставниците и вработените во образованието. МОН и Комисијата за заразни...