Вјоса Османи

Пронајдени се 13 резултати на тема „Вјоса Османи“
Регион

Османи не ги доби потребните гласови за претседател на Косово во првите два круга гласање, се оди на последниот круг

Ниеден од двајцата кандидати за претседател на Косово, Вјоса Османи и Насуф Бејта, не ги доби потребните две третини од гласови на републичките...