винска култура

Пронајдени се 23 резултати на тема „винска култура“
Храна и пијалаци

Меѓународно признати вински сертификати за вински професионалци и ентузијасти конечно и во Македонија

Македонија, од неодамна, се придружи на глобалната мрежа од над 700 вински едукатори (APP – Approved Program Provider) и стана една од 70-те земји кои...
Храна и пијалаци

Обуки во Скопје за вински ентузијасти на светски реномираната Лондонска школа за вино и жестоки пијалаци

Винарската визба „Тиквеш“ ја доби акредитацијата за организирање обуки на престижната Лондонска школа за вино и жестоки пијалаци...