вино

Пронајдени се 67 резултати на тема „вино“
Вести

Додека другите купуваат тоалетна хартија, никогаш нема да поверувате од што прават резерви Шпанците во карантин

За разлика од другите земји, каде купувачите ја разграбуваат тоалетната хартија штом се стави на полиците, Шпанците купуваат вино, пиво,...