уефа

Пронајдени се 242 резултати на тема „уефа“
Фудбал

УЕФА со поддршка за првиот трансродов судија од Израел: Инсиративна приказна која го потенцира фудбалскиот дух со отворен ум

Европската фудбалска федерација изрази поддршка за првиот трансродов судија од Израел. Фудбалскиот арбитар Саги Берман го смени полот....