учебници

Пронајдени се 68 резултати на тема „учебници“
Вести

Учебниците за најмалите основци имаат еднократна употреба, останатите согласно закон се користат најмногу 5 години

Министерството за образование и наука информира дека согласно Законот за учебници во основното и средното образование, сите учебници...
Вести

Учебниците по историја треба да се сменат до учебната 2024/25, опозицијата обвинува дека историските прашања се предмет на договарања

Со Протоколот што е потпишан минатиот месец, владите на Северна Македонија и Бугарија имаат обврска во рок од две години откако ќе бидат...