тетово- попова шапка

Пронајдени се 5 резултати на тема „тетово- попова шапка“
Општини

Се затвора сообраќајот на патот Тетово – Попова Шапка во наредниот месец – исклучок ќе бидат овие денови и овој период од денот!

Сообраќајот на патот од Тетово кон Попова Шапка во наредните 30 денови ќе биде во прекин, освен во неделите и празнични денови. Како што...