тендер

Пронајдени се 33 резултати на тема „тендер“
Вести

Корупцијата на Владата блесна и во италијанските медиуми! Ла Верита со наслов СКАНДАЛ ВО СКОПЈЕ- „ТЕНДЕР ЗА ЛЕОНАРДО: ЦИГАНИ КАКО НАС“

Корупцијата на македонската Влада блесна и во италијанските медиуми. „Ла Верита“ со наслов Скандал во Скопје- „Тендер за Леонардо:Цигани...
Општини

Пиши бриши тендери: Општина Дебрца поништила јавна набавка за да склучи нов договор за два и пол пати поголема цена

Многу нелогичности при делењето тендери на јавните институции. По серијата објави за сомнителни и скандалозни јавни набавки доаѓаме...
Вести

Донаторите на СДСМ си добија уште еден тендер за луксузни возила: Дали ова е причината поради која Бирото за јавни набавки молчи?

Уште еден тендер за набавка на возила за потребите на државните институции доби фирмата донатор на СДСМ, Делукс – Ауто од Куманово. После...