свр тетово

Пронајдени се 279 резултати на тема „свр тетово“
Вести

СВР Тетово со нов превентивно-едукативен проект: Деветодделенци поблиску се запознаат со детските права и обврски, но и последиците од малолетничка деликвенција

Секторот за внатрешни работи Тетово неделава започна со практична имплементација на нов превентивно-едукативен проект „Децата,...