свети сава

Пронајдени се 20 резултати на тема „свети сава“
Вести

Мицкоски: Св. Сава треба да не обединува во напорите за подобар живот и крај на политичката кариера на оние кои носат поделби

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски на сите припадници на српската етничка заедница во Република Македонија им го честита...
Вести

Мицкоски со честитка за Свети Сава: Со овој ден ние го негуваме меѓусебното почитување, учиме еден за друг и живееме еден со друг

Ми претставува чест и задоволство на сите припадници на српската заедница во Република Македонија од мое лично име и од името на ВМРО-ДПМНЕ...
Вести

Мицкоски со честитка по повод Свети Сава: Чествувањето на денешниот празник е порака за заедништво, почит и силна меѓусебна соработка

Почитувани припадници на Српската заедница во Република Македонија, дозволете ми во свое лично име и во име на ВМРО-ДПМНЕ, да Ве поздравам...